Een koepel over uw zwembad in Utrecht

Geniet het hele jaar door

Alle overkappingen op maat

Makkelijke te openen/sluiten

Een koepel over uw zwembad in Utrecht zorgt ervoor dat u langer geniet van het zwemseizoen. De koepel houdt het zwembadwater langer warm en zorgt ervoor dat de wind er niet bij komt, ook wanneer u aan het zwemmen bent. Onder zowel de hoge als de lage koepels van Laluna zwembadoverkappingen kunt u namelijk heerlijk zwemmen. Door een koepel over uw zwembad in Utrecht te laten plaatsen, kunt u ook in de herfst nog heerlijk zwemmen.

+31 (0)30 750 89 74
Offerte aanvragen

zwembad-overkapping

Een koepel over uw zwembad in Utrecht laten bouwen die aan al uw wensen voldoet

De telescopische zwembadoverkappingen van Laluna zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn er zowel lage als hoge koepels en heeft u de keuze uit 250 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er allerlei extra opties die u aan de koepel over het zwembad kunt toevoegen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schuifdeur? Dan hoeft u niet de complete koepel te openen om te zwemmen en gaat er nog minder warmte verloren. Ook verluchtingsklepjes zijn aan te raden, want hiermee voorkomt u condensvorming op de ramen van de zwembadkoepel.

Bekijk onze producten

Maak een afspraak voor een bezichtiging van een referentieproject

Wilt u een koepel over uw zwembad in Utrecht of omgeving laten plaatsen, maar wilt u eerst een model in het echt zien? Of bent u benieuwd naar onze andere opties, zoals een overkapping voor uw jacuzzi? Bel dan naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21 om een afspraak te maken. Dan gaan we binnenkort bij een van onze tevreden klanten langs om u een referentieproject te tonen. Weet u al precies wat u wilt? Vul dan de gewenste afmetingen en extra’s in op het contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en geven we u een indicatie van de prijs. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten, want onze levertijd bedraagt slechts vier tot zes weken.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews