Een zwembadoverkapping kopen om langer te zwemmen

Een zwembadoverkapping voor in de tuin kopen is aangeraden, omdat ons klimaat niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen levert. Een zwembadkapping kopen voor uw tuin verlengt dan ook het zwemseizoen. Op de video’s van Laluna Zwembadoverkappingen uit Herentals en Utrecht ziet u hoe u kunt zwemmen onder een zwembadoverdekking, en hoe gemakkelijk u de overkapping voor uw zwembad kunt openen.

Onze verschillende zwembadoverkappingen

In de afgelopen 20 jaar hebben wij vast ook bij U om de hoek een kap geïnstalleerd, elke situatie is weer anders, elke situatie is een uitdaging. Deze ruime ervaring en de verhalen van onze klanten gebruiken wij elke dag weer om een nog beter product te ontwikkelen, dat voldoet aan de hoogste kwaliteit eisen waarbij veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak voorop staan.

Lage overkapping

Door de zachte eclipsbogen integreert een lage zwembadoverkapping perfect in elke tuin. Deze functionele overdekking houdt het water langer warm en u kunt de kap eenvoudig openen bij mooi weer. Een groot voordeel: ook onder een lage overkapping kunt u zwemmen!

Bekijk alle lage overkappingen

Middelhoge overkapping

Met een middelhoge overkapping combineert u het beste van twee werelden. De kap intergreert mooi in de tuin, zonder te opvallend aanwezig te zijn en biedt bescherming tegen kou, regen en wind.

Bekijk alle middelhoge overkappingen

Hoge overkapping

Kiest u voor een hoge overkapping, dan kunt u zelfs uw tuinset naast het zwembad plaatsen. Heerlijk om na het baantjes trekken even uit te rusten onder de kap. U creëert met deze aluminium zwembadoverkapping uw eigen binnenzwembad!

Bekijk alle hoge overkappingen

Een op maat gemaakte zwembadoverkapping kopen

In de afgelopen jaren hebben wij vast ook bij u om de hoek een zwembadoverdekking geïnstalleerd. Het overkappen van een zwembad is telkens weer anders en brengt zo elke keer zijn eigen uitdagingen mee. Maar voor ons is geen uitdaging voor een zwembad met overkapping te groot. Onze ruime ervaring met het overkappen van een zwembad, gebruiken wij elke dag weer om een nog beter product voor uw zwembad te ontwikkelen. We hebben het over een overkapping van een zwembad die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en waarbij veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak voorop staan. Ten slotte garanderen wij steeds een mooie prijs indien u ervoor kiest uw zwembadoverkapping bij ons te kopen. 

Lees meer

Lage overkapping over uw zwembad

Door de zachte eclipsbogen past een lage zwembadoverkapping perfect in elke tuin. Deze functionele overkapping houdt het water van uw zwembad langer warm. U geniet daarbovenop ook nog eens van het zicht op een mooie en moderne overkapping. U kunt de zwembadoverkapping eenvoudig openen bij mooi weer. Een groot voordeel: ook onder een lage overkapping over uw zwembad, kunt u nog steeds naar hartenlust zwemmen!

Middelhoge overkapping

Met een middelhoge overkapping combineert u het beste van twee werelden. De kap integreert mooi in de tuin, zonder te opvallend aanwezig te zijn en biedt bescherming tegen kou, regen en wind. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een middelhoge zwembadoverkapping te kopen voor in uw tuin.

Hoge overkapping over uw zwembad

Kiest u voor een hoge overkapping, dan kunt u zelfs uw tuinset of andere zaken naast het zwembad plaatsen. Heerlijk om na het baantjes trekken even uit te rusten onder de kap. U creëert met deze aluminium zwembadoverkapping uw eigen binnenzwembad en geniet bij weer en wind van uw zwembad!

Veilig, schoon en langer zwemmen met een zwembadoverdekking

Elke zwembadeigenaar loopt tegen een aantal problemen aan. Kinderen en dieren kunnen in het water vallen, het zwembad wordt snel vies en in de winter is het erg koud om te zwemmen. Een zwembadoverkapping kopen voor in uw tuin lost dat voor u op! Iedere zwembadoverdekking  van Laluna Zwembadoverkappingen is gemakkelijk te sluiten. Zo kunnen uw (klein)kinderen veilig in de tuin spelen. Dankzij een overkapping kunnen bladeren het water niet meer vervuilen, dus uw zwembad blijft altijd schoon. Bovendien blijft het zwemwater langer warm, zeker wanneer u ervoor kiest om uw zwembad te overkappen met een glazen dak, waardoor u ook op een frisse dag een duik kunt nemen. U kunt overigens zelfs onder de kap zwemmen! Het heeft dus enkel voordelen om een zwembadoverkapping voor in uw tuin te kopen.

Kosten en energie besparen door een zwembadoverkapping te kopen

Een zwembadoverkapping kopen voor in uw tuin, is een investering die zich direct terugbetaalt. Doordat er geen vuil in het water komt, is een schoonmaker niet meer nodig. Tevens bespaart u flink op de prijs van uw energie wanneer u ervoor kiest om uw zwembad te overkappen. Niet alleen blijft het water langer warm onder de overkapping, ook krijgt de wind geen kans om het zwembad af te koelen.

Zwembadoverkappingen op maat passen in elke tuin

Bij elk zwembad en in elke tuin past een andere zwembadoverkapping met metalen profielen. Daarom leveren wij voortdurend maatwerk bij het overkappen van uw zwembad. Wij bekijken per zwembad welke zwembadoverkapping u het beste kunt kopen. Daarbij staan uw wensen voorop. Wilt u liever schuifdeuren of een klein deurtje vooraan de overkapping van uw zwembad? Past een hoge of lage overkapping beter bij uw tuin? Wij denken altijd met u mee! Ook kunt u een van onze referentieprojecten bezoeken. Onze tevreden klanten vertellen u graag over de zwembadoverdekking van hun keuze.

Kom meer te weten over de overkapping van uw zwembad

Wij verwezenlijken zwembadoverkappingen zowel in Nederland als in Vlaanderen. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u uw zwembad kunt overkappen. Wij zoeken altijd naar een oplossing en zwembadoverdekking op maat. We kunnen al tijdens de eerste ontmoeting een offerte opstellen. Meer informatie over onze overkappingen, vindt u op de site.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op basis van 7 beoordelingen Reviews